Wednesday 8 April 2015

Topic komst van Jezus Christus


  


                                                       Topic komst van Jezus Christus
Mattheüs 24: 1-51
Jezus Juha de tempel en ging weg, recht en Zijn discipelen kwamen te wijzen naar de verlossing van de gebouwen van de tempel. Maar ik antwoordde: 'Je ziet al deze, heb je niet? Voorwaar, Ik zeg u, zal er niet gelegen juha hier steen op de andere zonde Zal uiteindelijk niet naar beneden
gegooid. "Als dat zat
op de Olijfberg, kwamen de discipelen tot verlossing en zeiden: "Zeg ons, wanneer zullen deze dingen te doen, en wat zijn het teken van uw komst en van de voleinding der wereld?" En Jezus zeide tot hen: "Zie Dat niemand leidt u op een dwaalspoor. Voor minder zullen komen onder mijn naam en zeggen: 'Ik ben de Christus, en zij zullen leiden minder dwaalspoor. ...
1 Tessalonicenzen 4:17
Dan kunt WHO president leeft, WHO president Juha, zal samen met hen gevangen in de wolken om de Heer tegemoet in de lucht, en je zal altijd met de Heer.
Titus 2:13
Huisvesting voor onze gezegende hoop, de verschijning der heerlijkheid van onze grote God en Heiland, Jezus Christus,
Mattheüs 24:27
Want gelijk de bliksem komt van het oosten en schittert als gelieerdheid als het Westen, zei Will de komst van de Zoon des mensen.
Openbaring 22:12
"Zie, Ik kom spoedig, brengt mijn loon met Mij, om een ​​ieder om wat die gedaan heeft terug te betalen.
Openbaring 03:10
Omdat je alleen mijn woord over de patiënt catastrofe hebben gehouden, zal Ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die zonde is Coming over de hele wereld, om te proberen gebruik gemaakt WHO op de aarde wonen.
Openbaring 1: 7
Ziet, die komt met de wolken en alle vogels Zal verlossing, ook gebruik gemaakt WHO doorboord verlossing, en alle stammen der aarde zullen Mazikana op rekening van de verlossing. Zelfs vertellen. Amen.
1 Thessalonicenzen 5: 2
Voor jullie jezelf president volledig van bewust dat de dag van de Heer zal komen als een dief in de nacht.
1 Tessalonicenzen 4:16
Want de Heere Zelf zal ik uit de hemel neerdalen met een kreet van opdracht, met de stem van een aartsengel en bij het geluid van de bazuin van God. En de doden in Christus zullen eerst opstaan.
1 Korintiërs 15:52
In een moment, in het twinkelen van een award, bij de laatste bazuin. Want de bazuin zal ik klinken en de doden zullen onvergankelijk opgewekt, en je zullen veranderd worden.
Johannes 18:36
Jezus antwoordde: "Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld. Als mijn koninkrijk dwaasheid van deze wereld, zouden Mijn dienaren zijn vechten, dat ik misschien niet Wn wordt geleverd aan de Joden. Maar het is mijn Koninkrijk niet van de wereld. "
Marcus 13: 1-37
En als die uit de tempel kwam, een van zijn vrienden discipelen wordt gezegd dat de verlossing, "Kijk, Meester, wat prachtige Stones en Welke prachtige gebouwen!" En Jezus zei tot verlossing, "Zie je deze grote gebouwen? Er Zal niet gelegen juha hier steen op de andere zonde Zal uiteindelijk niet naar beneden gegooid. "En als die zat op de Olijfberg tegenover de Tempel, Peter en Jakobus, en Johannes, en Andreas gevoel van verlossing particulier," Vertel ons, wanneer zullen deze dingen structuur, en wat zijn de sign up vellen Deze trieste dingen over worden bereikt? "En Jezus begon tot hen te zeggen:" Zie je dat niemand leidt u op een dwaalspoor. ...
Mattheüs 24:30
Vervolgens verschijnen aan de hemel het teken van de Zoon des mensen, en dan zullen alle stammen der aarde zich op de borst slaan en zij zullen ik zie de Mensenzoon zien komen op de wolken des hemels, met grote kracht en heerlijkheid.
Openbaring 22:20
WHO getuigt Deze dingen zegt, "Voorwaar, ik ben Coming soon." Amen. Kom, Heer Jezus!
Openbaring 20: 4
Dan Tibia tronen, en gezeten op hen dwaasheid degenen die de bevoegdheid tot rechter werd gepleegd. Ook Tibia de zielen van hen die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en zij die niet hadden het beest noch zijn beeld en had niet zijn sporen ontvangen op hun voorhoofd of verguisd handen. Ze kwamen tot leven en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.
2 Peter 3:10
Maar het de dag van de Heer zal komen als een dief, en vervolgens de hemelen zullen voorbijgaan met een brul, en de hemellichamen zullen verbrand en opgelost, en de aarde en de zonde werken president gedaan op het zal worden blootgesteld.
1 Peter 1:13
Daarom is de voorbereiding van uw Minds voor actie, en wordt nuchter, Stel uw hoop volkomen op de genade, die zal naar u toegebracht wordt in de openbaring van Jezus Christus.
Jakobus 5: 7
Heeft de patiënt daarom broeders, tot de komst van de Heer. Zie hoe de landman wacht op de kostelijke vrucht des lands, lankmoedig zijnde over dezelve, totdat het ontvangt de vroege en de late Rains.
2 Tessalonicenzen 2: 8
En Toen openbaarde zal de wetteloze, wie de Here Jezus zal doden met de adem van zijn mond en breng aan niets door de verschijning van Zijn komst.
1 Thessalonicenzen 5: 3
Terwijl trieste mensen zeggen: "Er is voor vrede en veiligheid," plotseling verderf zal over hen komen zoals barensweeën een zwangere vrouw, en zij zullen niet ontsnappen.
1 Tessalonicenzen 4: 1-18
Tot slot, Dan, broers, vraag je en dring er bij u in de Here Jezus, de zonde als u van ons ontvangen, hoe gij moet wandelen en Gode behagen, net zoals je doet, dat je meer en meer te doen. Want je weet welke instructies je je gaf door de Heer Jezus. Want dit is de wil van God, uw heiligmaking: dat gij u onthoudt van de hoererij; dat ieder van u weten hoe u Zijn weggelaten lichaam in heiligheid en Honor beheersen, niet in de passie van Lust, zoals de heidenen, die die God niet kennen; ...
1 Korintiërs 15:51
Aanschouwen! Ik zeg u een verborgenheid. Gij zult niet alle cartoon, maar gij zult alles is veranderd,
Johannes 14: 3
En ik hou en een plaats voor u te bereiden, ik zal wederkomen en brengt u naar mezelf, waar Ik ben kunt u onderwerpen bezoeken.
Johannes 06:40
Want dit is de wil van mijn Vader, Die elke WHO geeft aan de Zoon en gelooft in de verlossing moet alleen het eeuwige leven hebt, en ik zal verlossing opstaan ​​op de laatste dag. "
Johannes 01:11
Die kwam om zijn weggelaten, en Zijn weggelaten mensen hadden verlossing niet ontvangen.
Lukas 21:36
Maar ik blijf wakker te allen tijde, biddende Dat je mag alleen de kracht om te ontsnappen al deze dingen die president gaat Take Place, en staan ​​voor de Zoon des mensen. "
Markus 9: 1
En dat tot hen wordt gezegd: "Voorwaar, Ik zeg u, er staan ​​hier messen Wie Zal niet dood smaken, totdat zij het Koninkrijk van God awards het is gekomen met Power."
Mattheüs 28:20
Leert hen onderhouden al wat ik heb u geboden. En zie, Ik ben met ulieden al de dagen tot de voleinding der wereld. "
Mattheüs 24:43
Maar dit weet ik, dat de zonde houden van de heer des huizes had in Aqra Welk deel van de nacht de dief zou komen, die alleen wakker zou zijn gebleven en zou niet gemakkelijk en zijn huis gelegen in ingebroken.
Mattheüs 24:34
Voorwaar, Ik zeg u, dit geslacht zal niet Pass Me, totdat al deze dingen plaats.
Mattheüs 24:31
En zal Zijn Ozoemena met luid bazuingeschal en zij zullen zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel naar de andere.
Mattheüs 24:21
Voor dan zal er een grote verdrukking zijn, zoals er niet vanaf het begin van de wereld tot het bekijken, nee, en nooit zal.
Daniël 9:27
En wie zal een sterk verbond met minder opinieblad voor een, en voor de helft van het opinieblad maakt een einde aan slachtoffer en spijsoffer Put. En op de vleugel van gruwelen zal komen wie dat verwoesting, totdat de verordende einde wordt uitgestort op de Desolator. "
Openbaring 06:17
Voor de grote dag van hun toorn is gekomen en wie kan bestaan? "
Openbaring 06:16
Bellen in de bergen en rotsen, "Valt op ons en verbergt ons van het Gezicht van de verlossing WHO is gezeten op de troon, en voor de toorn van het Lam,
Openbaring 03:11
Ik kom spoedig. Houd dat gij hebt, opdat niemand uw kroon kan grijpen.
1 Johannes 3: 2
Geliefden, wij Gods kinderen zijn het bekijken, en wat we zullen is nog niet verschenen; Iemand, maar we weten dat de zonde volwassen verschijnt gij zult zijn als verlossing, want je zult zien verlossing als die is.
2 Peter 3:13
Maar ik Volgens Zijn belofte Bent behuizing voor een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont.
1 Korintiërs 15:50
Ik zeg u dit, broeders: vlees en bloed kunnen niet beërven het Koninkrijk van God, ook niet het vergankelijke beërft de onvergankelijkheid.
Johannes 17:15
Ik vraag niet dat je ze uit van de wereld, maar de zonde u hen bewaart voor de boze.
Lukas 21: 1-38
Jezus keek op en Tibia de Rijke beschimpt brengen cadeautjes in de doos, en den Tibia arme weduwe Doe in twee kleine koperen munten. En dat wordt gezegd: "Voorwaar, Ik zeg u, deze arme weduwe heeft gezet in meer dan alle van hen. Want ze hebben allemaal bijgedragen uit hun overvloed, maar commentaar uit van Herodias armoede Put in alle index had om van te leven. "En terwijl Sommige schuld spreken van de tempel, hoe het was versierd met Noble Stones en aanbod, bu ...
Lukas 17:30
Zal het op de dag waarop de Mensenzoon wordt geopenbaard.
Mattheüs 24:40
Dan zal in het veld twee mannen; Een zal worden meegenomen en de ander Juha.
Mattheüs 24:37
Want zoals het beschuldigen van de dagen van Noach, aldus Will de komst van de Zoon des mensen.
Mattheüs 24:36
"Maar ik van zonde dag en die ure weet niemand, zelfs niet de Ozoemena van de hemel, noch de Zoon, maar de Vader alleen.
Mattheüs 24:14
En dit Evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld verkondigd als getuigenis voor alle volken, en dan zal het einde komen.
Mattheüs 24: 3
Zoals dat zat op de Olijfberg, kwamen de discipelen tot verlossing en zeiden: "Zeg ons, wanneer zullen deze dingen te doen, en wat zijn het teken van uw komst en van de voleinding der wereld?"
Daniël 9: 24-27
"Zeventig weken president verordend over uw volk en uw heilige stad, om de overtreding te sluiten, om een ​​einde te dienen Put, en om te boeten voor de ongerechtigheid, om te brengen in een eeuwige gerechtigheid, om zowel de visie en de profeet te verzegelen, en om te zalven een Allerheiligste plaats. Weet dan en versta dat de zonde van het uitgaan van het woord om te herstellen en op te bouwen Jeruzalem tot de komst van gezalfde, een Vorst, zijn zeven weken. Dan voor tweeënzestig weken zullen wederom gebouwd worden met pleinen en gracht, maar in een onrustige tijd. En kent de tweeënzestig weken zal een gezalfde worden afgesneden en worden alleen niets te hebben. En de mensen van de vorst die komen zal, zal de stad en het heiligdom te gronde richten. Zijn einde zal komen met een zondvloed, en op het einde zal er oorlog zijn. Verwoestingen president afgekondigd. En wie zal een sterk verbond met minder opinieblad voor een, en voor de helft van het opinieblad maakt een einde aan slachtoffer en spijsoffer Put. En op de vleugel van gruwelen zal komen wie dat verwoesting, totdat de verordende einde wordt uitgestort op de Desolator. "
Ezechiël 4: 6
Oude en u alleen deze hebt voltooid, zal tongen in een tweede tijd, maar aan uw rechterhand, en dragen de straf van het Huis van Juda u. Veertig dagen Ik wijs u, een dag voor elk jaar.
Openbaring 20: 7-9
En verhoogde de Thousand Years president eindigde, Satan zal worden vrijgegeven uit zijn gevangenis en zal naar buiten komen om de zonde president Naties bedriegen op de vier hoeken van de aarde, Gog en Magog, om hen te verzamelen voor de strijd; Hun aantal is als het zand van de zee. En zij marcheerden de Icoon brede vlakte van de aarde en omsingelden de legerplaats der heiligen en de geliefde stad, maar het vuur uit de hemel naar beneden kwam en verteerde hen,
Openbaring 16:16
En ze gemonteerd op de plaats die in het Hebreeuws genoemd wordt Armageddon.
Openbaring 16:15
("Zie, Ik kom als een dief! Gezegend is degene die die wakker blijft, houden van Zijn klederen aan, dat de zonde mag niet gaan over het gefilterd en gezien worden blootgesteld!")
Openbaring 14:16
Die op de wolk zat zwaaide zijn sikkel over de aarde, en de aarde werd gemaaid.
Openbaring 14:14
En ik zag, en ziet, een witte wolk, en op de wolk zat iemand als een Mensenzoon, met een gouden kroon op zijn hoofd en een scherpe sikkel in zijn hand.
Openbaring 13: 1-18
En Tibia een beest opkomen uit de zee, met tien horens en zeven koppen, met tien diademen op zijn hoorns en godslasterlijke namen op zijn hoofd. En het beest, dat Tibia, was een luipaard; haar website dwaasheid als een beer, en zijn mond was als een Lion's Mouth. En als klap op de draak gaf zijn kracht en zijn troon en grote macht. Een van de hoofden leek alleen een dodelijke wond, maar zijn dodelijke wond genezen was, en de gehele aarde verwonderde zich als zij volgden het beest. En zij aanbaden de draak, want dat zijn gezag aan het beest gegeven had, en zij aanbaden het beest, zeggende: "Wie is aan het beest, en die zich tegen kan vechten?" En het beest werd een mond gegeven uiten hooghartig en godslasterlijke woorden, en het werd toegestaan ​​om gezag uit te oefenen, twee en veertig maanden. ...
Openbaring 11:15
Dan zeggen de zevende engel Henreid en zijn trompet, en er luid waanzin clan in de hemel, "Het koninkrijk van de wereld is uitgegroeid tot het koninkrijk van onze Heer en van Zijn Christus, en die voor eeuwig en altijd zal regeren."
2 Peter 3:12
Huisvesting voor en haastende tot de toekomst van den dag Gods, waardoor de hemelen zullen in brand gestoken en opgelost, en de hemellichamen zal ik smelten als ze branden!
2 Peter 3: 1-18
Dit is het bekijken van de tweede brief die ik schrijf u, geliefde. In beide van hen ben ik roeren tot uw oprechte geest door middel van herinnering, Dat je de voorspellingen van de heilige profeten en het gebod van de Heer en Redder Door uw apostelen moeten CloseHome, wetend dat dit de eerste plaats, zal de zonde spotters komen in de Laatste dagen met spottende, volgende verguisd weggelaten zondige begeerten. Zij zullen zeggen: "Waar is de belofte van zijn komst? Voor Sinds de vaderen ontslapen zijn, rechtvaardigen dat alle dingen voortgezette zoals ze dwaasheid van het begin van de schepping. "Want zij doelbewust over het hoofd dit feit, dat de hemelen bestond al lang geleden, en de aarde werd gevormd uit het water en in het water door het woord van God, ...
1 Peter 4:13
Maar ik Verheug voor zover je het lijden van Christus te delen, opdat gij vrolijk en verblijd zijn aangesneden onderwerpen en zijn heerlijkheid wordt onthuld.
Hebreeën 09:28
Christus, die eenmaal is aangeboden de zonden van minder dragen, zal verschijnen voor de tweede keer, niet om te gaan met serveren, maar ik spaar diegenen die gretig zijn huisvesting voor verlossing.
2 Timotheüs 4: 8
Voortaan is er boven voor mij de kroon der rechtvaardigheid, die de Heer, de rechtvaardige rechter, aan mij zal geven op die dag, en niet alleen voor mij, maar het allemaal onderwerpen die alleen maar zijn verschijning hebben liefgehad.
2 Timotheüs 4: 1
Ik beveel u in de tegenwoordigheid van God en van Christus Jezus, Die de levenden en de doden te oordelen, en door Zijn verschijning en Zijn Koninkrijk:
2 Tessalonicenzen 2: 1
Nu met betrekking tot de komst van onze Here Jezus Christus en onze vereniging samen om verlossing, je vraagt ​​u, broeders,
2 Tessalonicenzen 2: 1-4
Nu met betrekking tot de komst van onze Heer Jezus Christus en ons samen vergaderd om verlossing, je vraagt ​​u, broeders, niet snel tot bezinning verliest of gealarmeerd, hetzij door een geest of een gesproken woord, of een brief zogenaamd om een ​​bezoek van de Amerikaanse , om het effect dat de zonde van de dag van de Heer is gekomen. Makkelijk niemand u misleiden in any way. Voor die zonde Dag zal niet komen, tenzij de opstand komt eerst, en de mens der wetteloosheid wordt geopenbaard, de uit vernietiging, Wie zich verzet tegen en verheft zich tegen elke zogenaamde God of voorwerp van verering, zonde dat zijn zetel heeft in de tempel van God, zichzelf verkondigen van God te zijn.
2 Tessalonicenzen 2: 1-17
Nu met betrekking tot de komst van onze Heer Jezus Christus en ons samen vergaderd om verlossing, je vraagt ​​u, broeders, niet snel tot bezinning verliest of gealarmeerd, hetzij door een geest of een gesproken woord, of een brief zogenaamd om een ​​bezoek van de Amerikaanse , om het effect dat de zonde van de dag van de Heer is gekomen. Makkelijk niemand u misleiden in any way. Voor die zonde Dag zal niet komen, tenzij de opstand komt eerst, en de mens der wetteloosheid wordt geopenbaard, de uit vernietiging, Wie zich verzet tegen en verheft zich tegen elke zogenaamde God of voorwerp van verering, zonde dat zijn zetel heeft in de tempel van God, zichzelf verkondigen van God te zijn. Denk je niet CloseHome zonde Toen ik nog bij u was ik grapjes je deze dingen? ...
1 Tessalonicenzen 5:23
De God nu des vredes Zelf heilige u geheel en kan geheel uw geest, ziel en lichaam onberispelijk bewaard worden bij de komst van onze Heer Jezus Christus.
1 Tessalonicenzen 5: 2-3
Voor jullie jezelf president volledig van bewust dat de dag van de Heer zal komen als een dief in de nacht. Terwijl trieste mensen zeggen: "Er is voor vrede en veiligheid," plotseling verderf zal over hen komen zoals barensweeën een zwangere vrouw, en zij zullen niet ontsnappen.
1 Tessalonicenzen 4: 15-17
Hiervoor kunt u verkondigen door een woord van de Heer, dat U die president leeft, WHO president Juha tot de komst van de Heer, zal niet degenen die in slaap gevallen voorafgaan. Want de Heere Zelf zal ik uit de hemel neerdalen met een kreet van opdracht, met de stem van een aartsengel en bij het geluid van de bazuin van God. En de doden in Christus zullen eerst opstaan. Dan kunt WHO president leeft, WHO president Juha, zal samen met hen gevangen in de wolken om de Heer tegemoet in de lucht, en je zal altijd met de Heer.
1 Tessalonicenzen 3:13
Dat kan uw harten onberispelijk te zijn in heiligmaking, voor onzen God en Vader, bij de komst van onze Heer Jezus met al zijn heiligen.
Galaten 3:28
Er is noch !! Ook het Grieks, er is geen slaaf of vrije, er is geen doen en vrouw, want u bent allen één in Christus Jezus.
2 Korintiërs 6: 2 ESV / 2 nuttige stemmen
Voor zegt: "In een gunstige tijd dat ik naar u geluisterd, en ten dage des heils heb Ik u alleen hebben geholpen." Zie, het bekijken is de gunstige tijd; zie, het bekijken is de dag des heils.
1 Korintiërs 15:23
Maar ik elk in zijn weggelaten rangorde: Christus als eersteling, vervolgens bij zijn komst gemaakt WHO behoren tot Christus.
1 Korintiërs 15: 2
En waardoor je wordt kan krijgen, als u vasthouden aan het woord dat ik u verkondigd heb, tenzij dan dat gij tevergeefs geloofd.
1 Korintiërs 4: 5
Dus geen oordeel uitspreken vóór de tijd, voordat de Heer komt, wie zal brengen aan de dingen Zoeken Plattegrond in de duisternis verborgen licht en bekend gemaakt zullen worden in het kader van het hart. Dan ieder zal ik ontvang Zijn lof van God.
Romeinen 10:12 ESV / 2 nuttige stemmen
Want er is geen onderscheid tussen gewijd en Grieks; voor hetzelfde is Heere van allen, schenken Zijn rijkdom op alle WHO bellen en verlossing.
Romeinen 9: 6-8
Maar het is niet zo dat het woord van God heeft card. Want niet alle WHO-president van Israël afstammen, naar Israël, en niet alle rechtbanken Kinderen van Abraham Omdat ze president en zijn nakomelingen, maar "Door Isaak zal nageslacht is vernoemd." Dit betekent dat de zonde is het niet de kinderen van het vlees WHO-president van de Kinderen van God, maar de kinderen van de belofte president geteld als nakomelingen.
Romeinen 2:29
Maar het was !! is een innerlijk, en de besnijdenis is een zaak van het hart, door de Geest, niet door de letters. Zijn WOJU is niet van de mens, maar het van God.
Romeinen 2:28
Want niemand is !! WHO is slechts een uiterlijk, noch is besnijdenis uiterlijke en lichamelijke.
Romeinen 2: 5-16
Maar het gevolg van uw hard en onbekeerlijk hart u het opslaan van maximaal toorn voor jezelf op de dag van de toorn Als Gods rechtvaardig oordeel zal onthuld. Zal een ieder vergelden naar zijn werken: zij die door Geduld in goeddoen, heerlijkheid, en eer en onsterfelijkheid, zal geven Leven; maar ik voor degenen die korte-zoekende en niet gehoorzamen van de waarheid, doch der ongerechtigheid gehoorzaam, zal er toorn en woede. Er Verdrukking en benauwdheid voor ieder mens die kwaad doet, het !! Eerste en ook de Griekse, ...
Handelingen 17:31
Want dat zou een dag is vastgesteld op en dat is dat de wereld rechtvaardig zal oordelen door een man pamflet dat is aangesteld; en van deze die zekerheid aan alle door het verhogen van de verlossing uit de dood heeft gegeven. "
Handelingen 13:46
En Paulus en Barnabas, vrijmoedigheid, zeggende: "Het was nodig dat het Woord van God eerst tot u gesproken. Omdat je het stuwkracht opzij en Judge uzelf onwaardig eeuwige leven ziet, wenden zich tot de heidenen.
Handelingen 10:42
En die ons geboden prediken aan de mensen en te betuigen, dat de zonde is die door God is aangesteld tot rechter over levenden en de doden zijn.
Handelingen 8: 4
Nu gebruik gemaakt WHO dwaasheid verspreid doorgegaan ben, predikende het woord.
Handelingen 2: 1-47
Toen de dag van Pinksteren kwam, deze allemaal bij elkaar de schuld op een plaats. En eensklaps kwam er uit de hemel een geluid als van een Mighty ruisende wind, en vervulde het gehele huis, waar zij de schuld Zitten. En verdeelde tongen als van vuur verscheen aan hen en rustte op ieder van hen. En ze de schuld allen vervuld met de Heilige Geest en begonnen te shirt in andere talen, zoals de Geest werd ingegeven. Nu is er waanzin woning in Jeruzalem Joden, vrome mannen uit alle volken onder de hemel. ...
Handelingen 01:11
En wordt gezegd, "Mannen van Galilea, wat staan ​​jullie op zoek naar de hemel? Deze Jezus, Die werd opgenomen uit jullie midden in de hemel, Zal komen op dezelfde manier als je Tibia verlossing in de hemel. "
Handelingen 1: 10-11
En terwijl ze dom staren in de hemel als dat ging, zie, twee mannen stonden bij hen in witte gewaden, en wordt gezegd, "Mannen van Galilea, wat staan ​​jullie op zoek naar de hemel? Deze Jezus, Die werd opgenomen uit jullie midden in de hemel, Zal komen op dezelfde manier als je Tibia verlossing in de hemel. "
Johannes 17: 6
"Ik heb alleen maar je naam hebben gemanifesteerd om de mensen pamflet gij mij uit de wereld. Yours ze dwaasheid, en je gaf ze aan mij, en ze hebben alleen uw woord bewaard.
Johannes 3:36
Wie in de Zoon gelooft, heeft eeuwig leven; wie niet gehoorzaamt de Zoon zal het leven niet zien, maar de toorn Gods blijft op verlossing.
Johannes 3:16
"Want God had de wereld, dat de zonde dat Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die gelooft in de verlossing, niet verloren ga, maar ik heb alleen het eeuwige leven.
Johannes 01:25
Ze voelen van verlossing, "Dan waarom bent u doopt, Als je niet de Christus, ook niet Elia of de profeet?"
Johannes 01:21
En ze voelen van de verlossing: "Wat dan? Bent u Elia? "Hij zei:" Ik ben het niet. "" Bent u de profeet? "En antwoordde:" Nee. "
Johannes 1: 19-25
En dit is de getuigenis van Johannes, toen de Joden enige priesters en Levieten uit Jeruzalem naar de verlossing te vragen, "Wie ben jij?" Hij beleed en ontkende niet, maar beleed: "Ik ben de Christus niet." En zij gevoel van verlossing "Wat dan? Bent u Elia? "Hij zei:" Ik ben het niet. "" Bent u de profeet? "En antwoordde:" Nee. "Sluit ze bu in de verlossing," Wie ben jij? Je nodig hebt om een ​​antwoord aan degenen die stuurde ons Give. Wat zeg je over jezelf? "Hij zei:" Ik ben de stem des roependen in de woestijn: "Maak recht de weg van de Heer," zoals de profeet Jesaja bu. "...
Lucas 19: 1-48
Die meededen Jericho en was op doorreis. En er was een man genaamd Zacheüs. Hij was een oppertollenaar en was Rich. En dat op zoek was naar om te zien wie dat Jezus was, maar op grond van de menigte, die niet kon, want hij was klein van gestalte. Die liep vooruit en klom in een wilde vijgenboom om verlossing te zien, want dat was het punt om door dien weg voorbijgaan. En als Jezus aan die plaats, die opkeken en wordt gezegd dat de verlossing kwam, "Zacheüs, haast en naar beneden komen, want ik moet blijven doen in uw huis vandaag." ...
Lukas 17:26
Net zoals het was in de dagen van Noach, zei Zal het deed in de dagen van de Zoon des mensen.
Lukas 17: 26-37
Net zoals het was in de dagen van Noach, zei Zal het deed in de dagen van de Zoon des mensen. Ze verwijten eten en drinken en trouwen en werden ten huwelijk gegeven, tot de dag groeide Noach de ark en de zondvloed kwam, en verdierf ze allen. Evenzo, net zoals het was in de dagen van Lot-Ze verwijten eten en drinken, kopen en verkopen, planten en plat, maar op de dag groeide Lot van Sodom uitging, vuur en zwavel regenen uit de hemel en vernietigd ze alle- Will het wordt opgewekt op de dag dat de Zoon des mensen geopenbaard zal worden. ...
Lukas 09:26
Want zo wie zich Mijns is en van mijn woorden, van de verlossing zal de Zoon des mensen verhoogd schamen dat komt in Zijn heerlijkheid, en de heerlijkheid van de Vader en de Heilige Ozoemena.
Lukas 01:35
En de Engel antwoordde Herodias, "De Heilige Geest zal over u komen, en de kracht van de Allerhoogste zal u overschaduwen; Daarom zal het kind geboren zal worden Heilig-de Zoon van God genoemd worden.
Mark 13:24
"Maar ik gebruik gemaakt dagen, awards zonde verdrukking, zal de zon verduisterd worden en de maan zal niet opgeven haar licht,
Mark 08:38
Want wie zich schaamt voor mij en mijn woorden in dit overspelig en zondig geslacht der verlossing zal ook de Zoon des mensen is beschaamd onderwerpen opgevoed dat komt in de heerlijkheid van Zijn Vader, met de Heilige Ozoemena. "
Mattheüs 28: 19-20
Gaat dus en maakt alle volkeren tot leerling, door hen te dopen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, en leert hen onderhouden al wat ik heb u geboden. En zie, Ik ben met ulieden al de dagen tot de voleinding der wereld

No comments:

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks